Steun AFRIKIN met leuke Kerst- Wens- of Verjaardagskaarten

Kerst komt er weer aan. Wil jij iemand het beste wensen en daar in één klap ook AFRIKIN mee steunen? Bestel dan vóór 12 december 2022 één of meerdere pakjes unieke Trooper Kerst-of-Wenskaarten via de Trooper wenskaartenwebshop. Er zijn ook verjaardagskaarten.
Jij krijgt de kaarten met bijhorende enveloppen voor € 9 per pakje van 5 kaarten én je steunt er AFRIKIN mee.
Bpost levert je gekozen pakje(s) kaarten binnen de 2 weken na je bestelling op het adres dat je bij je bestelling ingeeft.

Een warme afsluiter voor jouw kerstmenu en ideaal voor de Bob’s aan de kersttafel

 

Denk ook aan de Bob’s tijdens de feestdagen en trakteer hen op een warme cafeïneboost. Ook Koffiemarkt geeft weer een commissie voor het goede doel. Weet dan dat Afrikin € 10 krijgt van Koffiemarkt per bestelling van minstens € 40 die bij hen gedaan wordt via de Trooper Webshop (vul Koffiemarkt in bij ‘shop hier voor Afrikin’ en scroll een beetje naar beneden). Je betaalt niets extra! Da’s dus een warme cafeïneboost voor jou en een financiële boost voor ons! 😉
Deze actie van Koffiemarkt.be loopt nog tot en met 4 december 2022 en geldt op (gemalen) koffiebonen, cups, pads, koekjes, toppings, siropen,… van alle merken.

 

Cadeautip voor het eindejaar: een boek

 

We geven ook graag mee dat BookSpot tot en met 30 november 10% korting geeft op alles + gratis verzending met de actiecode ‘VOORDEEL’. Onze vereniging krijgt gemiddeld 5,6% commissie op je aankoop als je via de Trooper Webshop bestelt (vul BookSpot in bij ‘shop hier voor Afrikin’ en scroll een beetje naar beneden).

Zoek je een ander cadeau, kijk dan eens rond op de Trooper Webshop, er staan teveel shops op om hier allemaal weer te geven, maar ze engageren zich allemaal om een commissie te geven voor het goede doel zonder dat jij extra betaalt

Heb je nog vragen?

Stuur ons dan een mailtje via afrikin.belgium@gmail.com
Spreekt het werk van Afrikin je aan en wil je ook actief meehelpen aan onze werking? Ook dan kan je ons zeker mailen. Je vindt ons ook op www.afrikin.be en op onze facebookpagina.