Afrikin: dans- en zangtalent ontwikkelen in Oeganda!

Ngobi, Mukisa, Anthony en Kibaya zijn vier Oegandese jongens, in de streek van Buikwe, waar de Belgische vereniging Afrikin ook in de mate van het mogelijke helpt projecten te realiseren. Onze plaatselijke vrienden van Afrikin Oeganda (Fountain of Excellence) hebben nu een “Outreach talent”-werking.

Ngobi, Mukisa, Anthony en Kibaya zijn straatjongens, die nu door Oegandese vrijwilligers worden begeleid om hun talent op het vlak van zingen en dansen te ontwikkelen en versterken. Kijk hoe de jongens erin opgaan en hoe ze glimlachen! Door deze activiteit vergeten ze even het harde leven op straat en ontdekken ze de talenten die ze zelf hebben.

Wil je Afrikin helpen in zijn werk voor kwetsbare kinderen, vrouwen en families in Buikwe (Oeganda) en Goma (Oost-Congo)?

Dat kan op diverse manieren. Je kan altijd een gift doen om Afrikin te steunen via ons rekeningnummer BE14 8918 7408 4083. Of een vaste opdracht aan je bank geven waarmee je maandelijks een bedrag naar keuze aan ons schenkt.

Verder loopt nog altijd onze fijne campagne om nieuwe giften in te zamelen waarmee we geitjes, varkentjes en kippen willen sponsoren voor kwetsbare vrouwen en families in Goma en Buikwe. Hiermee bouwen we voort op een solide project dat al enkele jaren bestaat. Meer details in het specifieke bericht hierover, ook te vinden op www.afrikin.be en op de Facebookpagina van Afrikin: https://www.facebook.com/profile.php?id=100072050866989 (je kan giften zonder of met fiscaal attest doen; beide manieren worden daar goed uitgelegd)

Hartelijk dank voor alle steun aan de Afrikin-projecten en initiatieven, namens alle vrijwillig(st)ers!